Friday, February 26, 2016

Fairforward

Gisteren vertrokken we rond 9:00 uur Vietnamese tijd. Onze eerste bestemming was de werkplaats van fairforward ( een papier fabriek), bij fairforward maken ze (vooral) bakjes en onderzetters. Hier mochten wij ook zelf aan de slag om bakjes te maken, dit was makkelijker dan gedacht en heel leuk. Na ca. twee uur, vertrokken wij naar de opslagplaats om te lunchen. Na de lunch, werd een presentatie gegeven over Mai. Mai is de organisatie waar de fairforward fabriek een onderdeel van is. Na de presentatie, reden wij naar de showroom/ winkeltje, waar velen van ons handgemaakte papieren producten hebben gekocht. 

Rond 17:00 uur gingen wij gezamenlijk lopend naar het restaurant, echter er bleek een verrassing op ons te wachten, namelijk dat wij naar het Operahouse in Ho Chi Minhcity naar de A O Show mochten. Iedereen vond het heel leuk en bijzonder. 
Het restaurant waar wij aten was 'Noir'. Noir is niet zomaar een restaurant, want je eet daar in het duister. In het restaurant ervaar je hoe een blinde leeft. Het tweede bijzondere van dit restaurant is dat de bedienden zelf ook blind waren, dus zowel de persoon die eet als de mensen die serveren, zien niets. Dat was een onvergetelijke ervaring. Daarna moe maar vol nieuwe ervaringen terug naar het hotel. 

Het was een zeer geslaagde dag! 

Groetjes, 
Jessica Rona en Filine Hondelink


No comments:

Post a Comment